Rygestop

Få hjælp til dit rygestop hos Akumoxa
Book tid

Få hjælp til dit rygestop

Ved brug af akupunktur til rygestop, sker der det at man fjerner den fysiske trang til rygning. Humøret stabiliseres under denne form for afvænning, hvilket betyder, at behovet for at trøstespise mindskes, og det bliver lettere at holde vægten.

Nikotin får de fysiske processer i kroppen til at accelerere. Udover at humøret bliver bedre, stiger tarmfunktionen og stofskiftet, sammen med puls og blodtryk. Der går ofte ikke meget mere en 4 timer, før den modsatte effekt indfinder sig og man har behov for at ryge igen.

Nikotin er et af de mest vanedannende stoffer, vi kender. Der skabes en ubalance i nervesystemet, når man stopper med at indtage nikotin, og det kan tage op til en måned før det er ude af kroppen, derfor kan det føles som meget lang tid at stoppe uden hjælp.

Det er her at akupunkturen kan hjælpe dig, så humøret ikke daler, og kroppen ikke går i stå, under dit rygestop.

Jeg sætter små nåle i øret, der kan sidde i op til 10 dage. Nålene giver et godt resultat, da deres virkning sørger for at erstatte nikotinens effekt, ved at der konstant gives signaler til kroppen.
Efter behandlingen kan du godt have lyst til at tage en smøg, her er det vigtigt at finde noget der kan distrahere dig.

Det er vigtigt at være motiveret, når du skal stoppe med at ryge. Jeg kan hjælpe dig af med abstinenserne, men vanen er en faktor, du ikke må glemme, her hjælper nålene ikke.

Det er vigtigt for effekten af behandlingen, at du ikke har røget eller drukket kaffe i 6-8 timer før.

Du skal regne med 1-3 behandlinger

Gode råd før og under dit rygestop

Vær afklaret

Planlæg dit rygestop, gerne så det falder på en fridag, eller i en periode hvor du ikke har mange planer, så det bliver nemmere for dig at stoppe.

Stil dig selv spørgsmålet, Hvorfor vil jeg stoppe med at ryge. Skriv dine gode grunde ned, så du kan finde dem frem når det bliver svært, og kan minde dig om dit mål og vigtigheden af det projekt, du er i gang med.

Nedsæt dit cigaret forbrug gerne 2-3 uger inden dit rygestop. Prøv for eksempel ikke at ryge i andres selskab. Dette kan gøre, at du reelt kun ryger det, du har behov for.

Tag din familie og venner med i projektet, så du ikke er alene når det blive svært, og forkæl dig selv og dine nærmeste som belønning for dit gode projekt.

Husk at rygetrangen kun varer 2-4 minutter ad gangen. Find noget der kan distrahere dig, mens trangen er værst.

Undgå så vidt muligt situationer, hvor du får lyst til at ryge.

Hvad vores kunder mener om Akumoxa

henny nielsenhenny nielsen
13:42 06 May 22
Mødte Freja som tog venligt imod i døren. En samtale afsøgte hvem jeg er og hvorfor jeg kom. Samtalen var grundig og viste en kompetent person.Massagen har været virkningsfuld. Spændinger i nakke og lænd løsnet.Under hele besøget var jeg tryg og følte mig i ‘gode hænder’Min varmeste anbefaling til Akumoxa
Lone BjerregaardLone Bjerregaard
10:02 06 May 22
Fantastisk behandling - jeg har altid følt mig i gode hænder ❤️
Line StorgaardLine Storgaard
07:42 04 May 22
Meget professionel og nærværende- Følte mig meget tryg og i kompetente hænder. Jeg kommer helt sikkert igen.
Maj ChristensenMaj Christensen
17:56 28 Mar 22
Kan kun give mine varmeste anbefalinger til Freja - hun skræddersyede en behandling pba. de forskellige teknikker og behandlingsformer, hun mestrer ud fra lige præcis dét, jeg havde brug for. Der var ekstra tid sat af både til at komme ind og ud af døren, hvilket gjorde det til en ovenud behagelig og rolig behandlingsoplevelse - præcis som en sådan skal være!
Allan TimmAllan Timm
13:07 27 Mar 22
Har fået en del behandlinger, og har kun rosende ord.Freja er altid frisk og smilende, går op i sit arbejde, og hun kan mange behandlingsmetoder.Stor anbefaling herfra.
Birgit hvidBirgit hvid
14:24 22 Mar 22
Freja er kompetent, nærværende, omsorgsfuld og dygtig til at gøre lige det jeg har brug for. Anbefaler varmt hendes kyndige hænder.
Anja JepsenAnja Jepsen
18:32 03 Mar 22
I freja’s hænder er du ikke bare i gode hænder, men i de bedste. Hun har en kæmpe passion for at hjælpe netop dig, i nuet! Hun har en faglig bred vifte af behandlings muligheder og hun ved lige præcis hvad hun skal bruge af “værktøjer” i hvilke situationer. Jeg er taknemmelig for at have fundet hende!
Peter HansenPeter Hansen
12:36 18 Feb 22
At modtage behandling hos Akumoxa er en oplevelse mentalt og fysisk, som jeg kun kan anbefale andre at prøve.Det sker i en meget afslappet atmosfære, som får en til at føle sig godt tilpas og tryg.Min første behandling var for en gammel skulderskade og efter blot en behandling var jeg frisk igen og har intet mærket til den siden.I de seks uger siden den første behandling har jeg modtaget yderligere to behandlinger og kan kun sige at jeg har det fantastisk bagefter.Der er et eller andet ved Frejas behandlinger som bare virker!
Kathe MortensenKathe Mortensen
11:58 18 Feb 22
At få behandling hos Freja ved Akumoxa er en sand fornøjelse.Jeg har fået akupunktur, kopping, og massage, alle mine behandlinger er udført top professionelt.Freja har en helt speciel evne til at føle, lige præcis hvor udfordringerne udspringer. hun er også god til at huske at give øvelser med hjem, så man selv kan afhjælpe en smule, hvis udfordringen opstår igen eller man føler det er på vej.Jeg kan kun anbefale hende på det varmeste.
Mie PetersenMie Petersen
11:58 18 Feb 22
Jeg fik Akumoxa anbefalet af en veninde, dette var det bedste der er sket for mig.Der blev lyttet til hvad man sagde og derefter blev planen lagt til behandlingen.Jeg vil til enhver tid anbefale Akumoxa
Mads AndersenMads Andersen
10:48 18 Feb 22
En skam man ikke kan give flere stjerner!Jeg kom til Freja med en hverdag der næsten ikke hang sammen mere PGA. Smerter, konstant indtag af Panodil for bare at lindre en smule af de voldsomme hovedpiner jeg havde hver dag.Efter en meget grundig og behagelig snak gik Freja eller igang med hele ryggen, nakken, arme alt fik en god tur! 2 - 3 behandlinger henne var jeg total smertefri og en meget glad Mand igen!Alle omkring mig siger jeg er blevet mig selv igen!KÆMPE KÆMPE ANBEFALING HER FRA!Ikke kun til Frejas behandling men også Freja som menneske!PS. jeg går hos Freja engang imellem stadigvæk, for at få løsnet lidt op! Hvilket er fantastisk!Akumoxa er vejen frem! ??????
Rumle RahbekRumle Rahbek
12:49 23 Jun 21
Jeg har kommet ved Akumoxa i et lille års tid og det bliver jeg ved med... Der er sådan en rar atmosfære, Freja er super kompetent og har et skarp øje for at sætte fingeren på det ømme punkt... 5 ud af 5 blå mærker herfra..?
js_loader

Dyb fagliggørelse kommer din krop og dit velvære til gode

RAB Læge Eksamineret Fysiurgisk Massør

RAB Uddannet Akupunktør

  Wellness Massage Certifikat - Nordlys

  Uddannet NADA Akupunktør

  Japansk Lifting Original - Kursus

  Akupressur Certifikat - Nordlys

  Priser

  Hjælp til Rygestop i Silkeborg

  Det er vigtigt at være motiveret, når du skal stoppe med at ryge. Jeg kan hjælpe dig af med abstinenserne, men vanen er en faktor, du ikke må glemme, her hjælper nålene ikke.

  Det er vigtigt for effekten af behandlingen, at du ikke har røget eller drukket kaffe i 6-8 timer før. Læs mere her.

  Du skal regne med 1-3 behandlinger

  DKK 450

  ca. 30 min

  efterfølgende behandling
  DDK 400

  Alle behandlingstiderne er inkl. samtale og omklædning, samt de lagner og håndklæder der skal bruges under behandlingen.

  Afbud skal ske senest inden kl. 15.00 dagen før den bookede behandling, på telefon 6082 3332 eller freja@akumoxa.dk

  Pris ved for sent afbud: 350,- kr. som bliver opkrævet via Mobilpay Invoice.
  Ved afbud under 3 timer før den bookede behandling eller ved udeblivelse uden afbud, betales der fuld pris af behandlingen, da tiden er sat af til dig.

  Send en besked

  12 + 6 =