Welnessmassage hos Akumoxa

Afspænding og velvære
Book tid

Wellnessmassage

En wellness massage, hos Akumoxa, er en blidere form for olie massage, end den fysiurgiske massage.
Ved en wellness massage fokusere jeg på det skal være en dejlig afslappende oplevelse, så både krop og sind får en velfortjent pause fra hverdagens stress og jag.

Massagen består af lange strøg og blide tryk, hvor jeg starter med ben og fødder og derefter blidt går hele kroppen igennem.

En wellness massage, er til dig som ikke kan lide at der bliver taget hårdt fat, men stadigvæk ønsker at få en dybdegående massage. Jeg tilpasser nøje dybde og hastigheden af massagen til dig så oplevelsen bliver så afslappende som muligt.

Welnessmassage bruges til

Øge blodcirkulationen

Forbedre lymfecirkulationen

Ømme muskler og smerter

Sportsskader

Hovedpine

Træthed og stress

Affaldsstof og mælkesyre ophobninger

Hvad vores kunder mener om Akumoxa

henny nielsenhenny nielsen
13:42 06 May 22
Mødte Freja som tog venligt imod i døren. En samtale afsøgte hvem jeg er og hvorfor jeg kom. Samtalen var grundig og viste en kompetent person.Massagen har været virkningsfuld. Spændinger i nakke og lænd løsnet.Under hele besøget var jeg tryg og følte mig i ‘gode hænder’Min varmeste anbefaling til Akumoxa
Lone BjerregaardLone Bjerregaard
10:02 06 May 22
Fantastisk behandling - jeg har altid følt mig i gode hænder ❤️
Line StorgaardLine Storgaard
07:42 04 May 22
Meget professionel og nærværende- Følte mig meget tryg og i kompetente hænder. Jeg kommer helt sikkert igen.
Maj ChristensenMaj Christensen
17:56 28 Mar 22
Kan kun give mine varmeste anbefalinger til Freja - hun skræddersyede en behandling pba. de forskellige teknikker og behandlingsformer, hun mestrer ud fra lige præcis dét, jeg havde brug for. Der var ekstra tid sat af både til at komme ind og ud af døren, hvilket gjorde det til en ovenud behagelig og rolig behandlingsoplevelse - præcis som en sådan skal være!
Allan TimmAllan Timm
13:07 27 Mar 22
Har fået en del behandlinger, og har kun rosende ord.Freja er altid frisk og smilende, går op i sit arbejde, og hun kan mange behandlingsmetoder.Stor anbefaling herfra.
Birgit hvidBirgit hvid
14:24 22 Mar 22
Freja er kompetent, nærværende, omsorgsfuld og dygtig til at gøre lige det jeg har brug for. Anbefaler varmt hendes kyndige hænder.
Anja JepsenAnja Jepsen
18:32 03 Mar 22
I freja’s hænder er du ikke bare i gode hænder, men i de bedste. Hun har en kæmpe passion for at hjælpe netop dig, i nuet! Hun har en faglig bred vifte af behandlings muligheder og hun ved lige præcis hvad hun skal bruge af “værktøjer” i hvilke situationer. Jeg er taknemmelig for at have fundet hende!
Peter HansenPeter Hansen
12:36 18 Feb 22
At modtage behandling hos Akumoxa er en oplevelse mentalt og fysisk, som jeg kun kan anbefale andre at prøve.Det sker i en meget afslappet atmosfære, som får en til at føle sig godt tilpas og tryg.Min første behandling var for en gammel skulderskade og efter blot en behandling var jeg frisk igen og har intet mærket til den siden.I de seks uger siden den første behandling har jeg modtaget yderligere to behandlinger og kan kun sige at jeg har det fantastisk bagefter.Der er et eller andet ved Frejas behandlinger som bare virker!
Kathe MortensenKathe Mortensen
11:58 18 Feb 22
At få behandling hos Freja ved Akumoxa er en sand fornøjelse.Jeg har fået akupunktur, kopping, og massage, alle mine behandlinger er udført top professionelt.Freja har en helt speciel evne til at føle, lige præcis hvor udfordringerne udspringer. hun er også god til at huske at give øvelser med hjem, så man selv kan afhjælpe en smule, hvis udfordringen opstår igen eller man føler det er på vej.Jeg kan kun anbefale hende på det varmeste.
Mie PetersenMie Petersen
11:58 18 Feb 22
Jeg fik Akumoxa anbefalet af en veninde, dette var det bedste der er sket for mig.Der blev lyttet til hvad man sagde og derefter blev planen lagt til behandlingen.Jeg vil til enhver tid anbefale Akumoxa
Mads AndersenMads Andersen
10:48 18 Feb 22
En skam man ikke kan give flere stjerner!Jeg kom til Freja med en hverdag der næsten ikke hang sammen mere PGA. Smerter, konstant indtag af Panodil for bare at lindre en smule af de voldsomme hovedpiner jeg havde hver dag.Efter en meget grundig og behagelig snak gik Freja eller igang med hele ryggen, nakken, arme alt fik en god tur! 2 - 3 behandlinger henne var jeg total smertefri og en meget glad Mand igen!Alle omkring mig siger jeg er blevet mig selv igen!KÆMPE KÆMPE ANBEFALING HER FRA!Ikke kun til Frejas behandling men også Freja som menneske!PS. jeg går hos Freja engang imellem stadigvæk, for at få løsnet lidt op! Hvilket er fantastisk!Akumoxa er vejen frem! ??????
Rumle RahbekRumle Rahbek
12:49 23 Jun 21
Jeg har kommet ved Akumoxa i et lille års tid og det bliver jeg ved med... Der er sådan en rar atmosfære, Freja er super kompetent og har et skarp øje for at sætte fingeren på det ømme punkt... 5 ud af 5 blå mærker herfra..?
js_loader

Dyb fagliggørelse kommer din krop og dit velvære til gode

RAB Læge Eksamineret Fysiurgisk Massør

RAB Uddannet Akupunktør

  Wellness Massage Certifikat - Nordlys

  Uddannet NADA Akupunktør

  Japansk Lifting Original - Kursus

  Akupressur Certifikat - Nordlys

  Vælg den Wellnessmassage der passer dig

  Jeg har to former for wellness massage, en på 1,5 time og en på 2,5 time, så der er god tid til at komme hele kroppen igennem.

  Vælger du at tage 2,5 timers vil der også indgå en længere ansigts og hovedbundsmassage, med hyben olie fra Incaearth. Her vil der også være mulighed for at gå mere i dybden med et område af kroppen skulle du ønske dette.

  Du bliver pakket ind i et lagen og tæppe, så du kan ligge lunt og godt og slappe af så kun det område der bliver masseret vil være afklædt.

  Jeg bruger plejende og velduftende massageolier, til alle mine wellness behandlinger, så din hud efterlades dejlig blød.
  Det er ikke kun huden nyder gavn af wellnessmassagen. Din krop bliver også afslappet og rolig, når du giver dig selv denne dejlige luksusoplevelse.

  Har du lyst til at glæde en du holder af, med et gavekort til en af mine wellness behandlinger, er du meget velkommen til at kontakte mig.
  Du kan læse mere om mine gavekort her.

  Massage priser

  40 min Fysiurgisk Massage

  40 min fysiurgisk massage med fokus på et specifikt område af kroppen.
  I denne massageform arbejder jeg dybt i væv og muskulatur, som vil hjælpe til at løsne spændinger, øge blodcirkulationen og fjerner affaldsstoffer, af de påvirkede muskler.
  Jeg tager udgangspunkt i og din krops ubalancer og anatomi, hvilket stiller krav til min viden om kroppens og musklernes funktion og tilstand.

  DKK 500

  ca. 40 min

  60 min Fysiurgisk Massage

  En times Fysiurgisk massage med fokus på det ønskede område af kroppen.
  I denne massageform arbejder jeg dybt i væv og muskulatur, som vil hjælpe til at løsne spændinger, øge blodcirkulationen og fjerner affaldsstoffer, af de påvirkede muskler.
  Jeg tager udgangspunkt i og din krops ubalancer og anatomi, hvilket stiller krav til min viden om kroppens og musklernes funktion og tilstand.
  Her er der god tid til at komme godt omkring og mulighed for at tage lidt ekstra med, hvis der skulle være brug for det.

  DKK 700

  ca. 60 min

  90 min Fysiurgisk Massage

  Halvanden times Fysiurgisk massage.
  I denne massageform arbejder jeg dybt i væv og muskulatur, som vil hjælpe til at løsne spændinger, øge blodcirkulationen og fjerner affaldsstoffer, af de påvirkede muskler.
  Jeg tager udgangspunkt i og din krops ubalancer og anatomi, hvilket stiller krav til min viden om kroppens og musklernes funktion og tilstand.
  Her er der god tid til at komme godt omkring dine udfordringer og mulighed for at nå hele kroppen igennem.

  DKK 975

  ca. 90 min

  De fleste sundhedsforsikringer dækker helt eller delvis massagebehandling, når den er udført af en RAB-registreret massør.
  Ofte dækker de op til 12 behandlinger om året.

  Det kan derfor godt betale sig at forhøre sig hos sit forsikringsselskab, om det er muligt at få tilskud til et behandlings forløb, hos mig.

  Wellness Helkropsmassage

  Halvanden times wellness massage, hvor vi når hele kroppen igennem.
  Der indgår som udgangspunkt ikke journalføring i disse behandlinger.
  Min wellnessmassage er en blidere form for massage med fokus på, at det skal være en dejlig oplevelse.

  Lig og nyd en dyb, afslappende massage og mens dit sind få en pause fra hverdagens stress, så du går herfra med en behagelig afslappethed i kroppen.

  DKK 975

  ca. 90 min

  Luksus Wellness Helkropsmassage

  To en halv times oliemassage af hele kroppen, hvor du får chancen for at komme dybt ind i dig selv. 
  I denne massage, har jeg god tid til hele kroppen og der er mulighed for at gå ekstra i dybden, med et specifikt område, hvis du ønsker det, du kan ex vælge at få ekstra tid til ryg, nakke, ben, fødderne eller ansigtet.

  DKK 1675

  ca. 150 min

  Alle behandlingstiderne er inkl. samtale og omklædning, samt de lagner og håndklæder der skal bruges under behandlingen.

  Afbud skal ske senest inden kl. 15.00 dagen før den bookede behandling, på telefon 6082 3332 eller freja@akumoxa.dk
  Ved behandlinger på 2,5 time skal der meldes afbud min 48 timer før behandlingens starttidspunkt.

  Pris ved for sent afbud: 50% af behandlingens samlede pris, som bliver opkrævet via Mobilpay.
  Ved afbud under 3 timer før den bookede behandling eller ved udeblivelse uden afbud, betales der fuld pris af behandlingen, da tiden er sat af til dig.

  Send en besked

  6 + 1 =