Fysiurgisk Massage Silkeborg

Afspænding og velvære
Book tid

Fysiurgisk massage i Silkeborg

Fysiurgisk massage, også nogle gange kaldet fysiologisk massage, er en yderst effektiv måde at behandle forskellige muskulære lidelser i bevægeapparatet på.

Mange forbinder fysiurgisk massage, med det man kalder en normal massage, hvor man løsner muskelinfiltrationer og spændinger i musklerne.

Jeg hjælper eksempelvis mine klienter med, overbelastning i muskler og bindevæv. Det kan eksempelvis være forårsaget af pludselige traumer, ensformigt gentagende arbejde foran en computer, forkerte/tunge løft, eller idrætsskader etc.

Fysiurgisk massage er desuden med til at øge bevægeligheden samt forbedre blod- og lymfecirkulationen i kroppen.

En fysiurgisk massage, hos Akumoxa, vil altid starte med en dybdegående samtale, hvor du fortæller mig om dine problematikker. Det er vigtigt at vi sammen finder ind til roden af dine problemer og hvordan de er opstået og finder ud hvad der provokerer og lindrer smerterne samt hvor lang tid problemet har stået på.

Fysiurgisk massage bruges til

Nakkespændinger

Spændingshovedpine

Smerter i skulderen

Smerter i ryg og lænd

Iskias problematikker

Muskelsmerter/muskelspændinger

Muskelinfiltrationer (myoser)

Forstrækning af muskel

Tennis/Golf albue

Knæ smerter

Samt andre problematikker i bevægeapparatet

Akumoxa - Fysiurgisk Massage Silkeborg

Akumoxa – Akupunktur og Massage – Tusindfryd 228 – 8600 Silkeborg – tlf: 6082 3332 – mail: freja@akumoxa.dk

Hvorfor få fysiurgisk massage Silkeborg?

I min klinik i Silkeborg bliver du behandlet i en varm og venlig atmosfære, og du kan forvente at få den bedst mulige behandling, hvor du også kan føle dig tryg. Mit fokus er udelukkende at finde den rette løsning til dig.

Min klinik tilbyder en række ydelser, heriblandt fysiurgisk massage Silkeborg, akupunktur og meget mere. Jeg sætter en ære i at imødekomme dine forskellige behandlingsbehov, og jeg er klar til at anvende denne ekspertise til dig.

Jeg opfordrer dig til at booke direkte på denne hjemmeside eller kontakte mig på telefon eller e-mail.

Spørgsmål om fysiurgisk massage

Hvad er fysiurgi?

Fysiurgi fokuserer på bevægelsesfunktioner og deres medicinske sygdomme. Definitionen omfatter i nogle gigtsygdomme og sportsskader behandling af ortopædiske skader og neurologiske lidelser.

Hvordan hjælper fysiurgisk massage?

Fysiurgisk massage Silkeborg hjælper ved at forbedre blodcirkulationen, bevægeligheden og fleksibiliteten. Det hjælper også med at reducere smerter og slappe af i musklerne.

Gør det ondt efter at have fået fysiurgisk massage?

Der er normalt lidt ubehag efter en fysiurgisk massage, men det bør ikke være smertefuldt. Jeg vil arbejde inden for din smertetolerance for at hjælpe med at frigøre muskelspændinger og forbedre bevægelighed.

Hvor mange behandlinger skal jeg have med fysiurgisk massage?

Der er ikke noget entydigt svar på dette spørgsmål, da antallet af nødvendige behandlinger vil variere afhængigt af den enkeltes tilstand og mål. De fleste vil dog se mærkbare forbedringer efter 3-5 behandlinger.

Hvad vores kunder mener om Akumoxa

henny nielsenhenny nielsen
13:42 06 May 22
Mødte Freja som tog venligt imod i døren. En samtale afsøgte hvem jeg er og hvorfor jeg kom. Samtalen var grundig og viste en kompetent person.Massagen har været virkningsfuld. Spændinger i nakke og lænd løsnet.Under hele besøget var jeg tryg og følte mig i ‘gode hænder’Min varmeste anbefaling til Akumoxa
Lone BjerregaardLone Bjerregaard
10:02 06 May 22
Fantastisk behandling - jeg har altid følt mig i gode hænder ❤️
Line StorgaardLine Storgaard
07:42 04 May 22
Meget professionel og nærværende- Følte mig meget tryg og i kompetente hænder. Jeg kommer helt sikkert igen.
Maj ChristensenMaj Christensen
17:56 28 Mar 22
Kan kun give mine varmeste anbefalinger til Freja - hun skræddersyede en behandling pba. de forskellige teknikker og behandlingsformer, hun mestrer ud fra lige præcis dét, jeg havde brug for. Der var ekstra tid sat af både til at komme ind og ud af døren, hvilket gjorde det til en ovenud behagelig og rolig behandlingsoplevelse - præcis som en sådan skal være!
Allan TimmAllan Timm
13:07 27 Mar 22
Har fået en del behandlinger, og har kun rosende ord.Freja er altid frisk og smilende, går op i sit arbejde, og hun kan mange behandlingsmetoder.Stor anbefaling herfra.
Birgit hvidBirgit hvid
14:24 22 Mar 22
Freja er kompetent, nærværende, omsorgsfuld og dygtig til at gøre lige det jeg har brug for. Anbefaler varmt hendes kyndige hænder.
Anja JepsenAnja Jepsen
18:32 03 Mar 22
I freja’s hænder er du ikke bare i gode hænder, men i de bedste. Hun har en kæmpe passion for at hjælpe netop dig, i nuet! Hun har en faglig bred vifte af behandlings muligheder og hun ved lige præcis hvad hun skal bruge af “værktøjer” i hvilke situationer. Jeg er taknemmelig for at have fundet hende!
Peter HansenPeter Hansen
12:36 18 Feb 22
At modtage behandling hos Akumoxa er en oplevelse mentalt og fysisk, som jeg kun kan anbefale andre at prøve.Det sker i en meget afslappet atmosfære, som får en til at føle sig godt tilpas og tryg.Min første behandling var for en gammel skulderskade og efter blot en behandling var jeg frisk igen og har intet mærket til den siden.I de seks uger siden den første behandling har jeg modtaget yderligere to behandlinger og kan kun sige at jeg har det fantastisk bagefter.Der er et eller andet ved Frejas behandlinger som bare virker!
Kathe MortensenKathe Mortensen
11:58 18 Feb 22
At få behandling hos Freja ved Akumoxa er en sand fornøjelse.Jeg har fået akupunktur, kopping, og massage, alle mine behandlinger er udført top professionelt.Freja har en helt speciel evne til at føle, lige præcis hvor udfordringerne udspringer. hun er også god til at huske at give øvelser med hjem, så man selv kan afhjælpe en smule, hvis udfordringen opstår igen eller man føler det er på vej.Jeg kan kun anbefale hende på det varmeste.
Mie PetersenMie Petersen
11:58 18 Feb 22
Jeg fik Akumoxa anbefalet af en veninde, dette var det bedste der er sket for mig.Der blev lyttet til hvad man sagde og derefter blev planen lagt til behandlingen.Jeg vil til enhver tid anbefale Akumoxa
Mads AndersenMads Andersen
10:48 18 Feb 22
En skam man ikke kan give flere stjerner!Jeg kom til Freja med en hverdag der næsten ikke hang sammen mere PGA. Smerter, konstant indtag af Panodil for bare at lindre en smule af de voldsomme hovedpiner jeg havde hver dag.Efter en meget grundig og behagelig snak gik Freja eller igang med hele ryggen, nakken, arme alt fik en god tur! 2 - 3 behandlinger henne var jeg total smertefri og en meget glad Mand igen!Alle omkring mig siger jeg er blevet mig selv igen!KÆMPE KÆMPE ANBEFALING HER FRA!Ikke kun til Frejas behandling men også Freja som menneske!PS. jeg går hos Freja engang imellem stadigvæk, for at få løsnet lidt op! Hvilket er fantastisk!Akumoxa er vejen frem! ??????
Rumle RahbekRumle Rahbek
12:49 23 Jun 21
Jeg har kommet ved Akumoxa i et lille års tid og det bliver jeg ved med... Der er sådan en rar atmosfære, Freja er super kompetent og har et skarp øje for at sætte fingeren på det ømme punkt... 5 ud af 5 blå mærker herfra..?
js_loader

Dyb fagliggørelse kommer din krop og dit velvære til gode

RAB Læge Eksamineret Fysiurgisk Massør

RAB Uddannet Akupunktør

  Wellness Massage Certifikat - Nordlys

  Uddannet NADA Akupunktør

  Japansk Lifting Original - Kursus

  Akupressur Certifikat - Nordlys

  Massage priser

  40 min Fysiurgisk Massage

  40 min fysiurgisk massage med fokus på et specifikt område af kroppen.
  I denne massageform arbejder jeg dybt i væv og muskulatur, som vil hjælpe til at løsne spændinger, øge blodcirkulationen og fjerner affaldsstoffer, af de påvirkede muskler.
  Jeg tager udgangspunkt i og din krops ubalancer og anatomi, hvilket stiller krav til min viden om kroppens og musklernes funktion og tilstand.

  DKK 450

  ca. 40 min

  60 min Fysiurgisk Massage

  En times Fysiurgisk massage med fokus på det ønskede område af kroppen.
  I denne massageform arbejder jeg dybt i væv og muskulatur, som vil hjælpe til at løsne spændinger, øge blodcirkulationen og fjerner affaldsstoffer, af de påvirkede muskler.
  Jeg tager udgangspunkt i og din krops ubalancer og anatomi, hvilket stiller krav til min viden om kroppens og musklernes funktion og tilstand.
  Her er der god tid til at komme godt omkring og mulighed for at tage lidt ekstra med, hvis der skulle være brug for det.

  DKK 630

  ca. 60 min

  90 min Fysiurgisk Massage

  Halvanden times Fysiurgisk massage.
  I denne massageform arbejder jeg dybt i væv og muskulatur, som vil hjælpe til at løsne spændinger, øge blodcirkulationen og fjerner affaldsstoffer, af de påvirkede muskler.
  Jeg tager udgangspunkt i og din krops ubalancer og anatomi, hvilket stiller krav til min viden om kroppens og musklernes funktion og tilstand.
  Her er der god tid til at komme godt omkring dine udfordringer og mulighed for at nå hele kroppen igennem.

  DKK 875

  ca. 90 min

  De fleste sundhedsforsikringer dækker helt eller delvis massagebehandling, når den er udført af en RAB-registreret massør. Ofte dækker de op til 12 behandlinger om året.
  Det kan derfor godt betale sig at forhøre sig hos sit forsikringsselskab, om det er muligt at få tilskud til et behandlings forløb, hos mig.

  Wellness Helkropsmassage

  Halvanden times wellness massage, hvor vi når hele kroppen igennem.
  Der indgår som udgangspunkt ikke journalføring i disse behandlinger.
  Min wellnessmassage er en blidere form for massage med fokus på, at det skal være en dejlig oplevelse.

  Lig og nyd en dyb, afslappende massage og mens dit sind få en pause fra hverdagens stress, så du går herfra med en behagelig afslappethed i kroppen.

  DKK 875

  ca. 90 min

  Luksus Wellness Helkropsmassage

  To en halv times oliemassage af hele kroppen, hvor du får chancen for at komme dybt ind i dig selv. 
  I denne massage, har jeg god tid til hele kroppen og der er mulighed for at gå ekstra i dybden, med et specifikt område, hvis du ønsker det, du kan ex vælge at få ekstra tid til ryg, nakke, ben, fødderne eller ansigtet.

  DKK 1450

  ca. 150 min

  Alle behandlingstiderne er inkl. samtale og omklædning, samt de lagner og håndklæder der skal bruges under behandlingen.

  Afbud skal ske senest inden kl. 15.00 dagen før den bookede behandling, på telefon 6082 3332 eller freja@akumoxa.dk

  Pris ved for sent afbud: 350,- kr. som bliver opkrævet via Mobilpay Invoice.
  Ved afbud under 3 timer før den bookede behandling eller ved udeblivelse uden afbud, betales der fuld pris af behandlingen, da tiden er sat af til dig.

  Send en besked

  12 + 7 =