Japansk Lifting hos Akumoxa

Luksus ansigtsbehandling
Book tid

Japansk Lifting

Ligesom musklerne i resten af kroppen spænder vi ubevidst, ansigtets muskler når vi er stresset, anspændte eller nervøse.

Japansk Lifting er en luksus behandling, der løfter, glatter og  afspænder ansigtet og reducerer ansigtets ydre tegn på ældning, rynker, poser under øjnene m.m. Ikke alene løftes og forynges dit ansigt tydeligt, men hævelser og fine linjer reduceres, samtidig med at du får mere udstråling, farve og glød til ansigtet, da spændinger i muskler og væv frigives.

Du vil allerede, efter første behandling, opleve huden er forynget og du får mere udstråling, farve og glød i ansigtet, når spændingerne i muskler og væv frigives. 

Japansk Lifting foregår ved at vævet og huden, opstrammes ved en kombination af dybdegående massage bestående af strøg, tryk på ansigts zoner og lymfedræning i ansigtet og på halsen.

Det anbefales ikke at få behandling samme dag som man skal til fest eller lignende.

Japansk Lifting er en forholdsvis ny metode, der bruger teknikker skabt i det gamle Japan. 

Jeg har taget uddannelsen Japansk Lifting hos Lone Sørensen. Lone har udviklet Japansk Cosmo Lifting konceptet og behandlingen gennem 23 år. Derfor er det din garanti på en velkvalificeret behandling.

Jeg bruger kun produkter Lone har udviklet til Lifting. De er primært baseret på koldpresset hybenolie fra Andesbjergene. Olien er ikke kemisk renset og ikke udvundet med opløsningsmidler.

Hvis du ønsker en effekt der svarer til botox eller kirurgi skal du forvente 12 behandlinger udført over en periode på 4 uger. Derudover skal du beregne vedligeholdelsesbehandling hver 4.-6. uge. 

Japansk lifting er velegnet til alle hudtyper samt mænd og kvinder.

Japansk Lifting bør ikke anvendes:
Hvis du har fået lavet filler, da det kan flytte sig under behandlingen.
Voldsom akne – du kan evt. kontakte mig, da det er en vurderingssag.
Indopererede metalplader eller lignende i ansigtet.
Hvis der er anvendt syrebehandling, må der tidligst gives Japansk Lifting 3 uger efter.
Hvis du har guldtråde, idet de vil blive for slappe efter behandling med Japansk Lifting.

Japansk Lifting bruges til

"Naturlig ansigtsløftning", uden kirurgi, uden smerte og ar

Forbedre blodcirkulationen og øger hudens spændstighed

Forbedring af hudens hydrering, elasticitet og fasthed i både ansigt og på hals.

Afhjælper kæbespændinger

Stimulerer produktionen af kollagen og elastin, og accelererer cellefornyelsen

Forhindre og reducere rynker og manglende muskeltonus.

Træthed og stress

Muskelspændinger både i ansigt og på hals

Velvære

Hvad vores kunder mener om Akumoxa

henny nielsenhenny nielsen
13:42 06 May 22
Mødte Freja som tog venligt imod i døren. En samtale afsøgte hvem jeg er og hvorfor jeg kom. Samtalen var grundig og viste en kompetent person.Massagen har været virkningsfuld. Spændinger i nakke og lænd løsnet.Under hele besøget var jeg tryg og følte mig i ‘gode hænder’Min varmeste anbefaling til Akumoxa
Lone BjerregaardLone Bjerregaard
10:02 06 May 22
Fantastisk behandling - jeg har altid følt mig i gode hænder ❤️
Line StorgaardLine Storgaard
07:42 04 May 22
Meget professionel og nærværende- Følte mig meget tryg og i kompetente hænder. Jeg kommer helt sikkert igen.
Maj ChristensenMaj Christensen
17:56 28 Mar 22
Kan kun give mine varmeste anbefalinger til Freja - hun skræddersyede en behandling pba. de forskellige teknikker og behandlingsformer, hun mestrer ud fra lige præcis dét, jeg havde brug for. Der var ekstra tid sat af både til at komme ind og ud af døren, hvilket gjorde det til en ovenud behagelig og rolig behandlingsoplevelse - præcis som en sådan skal være!
Allan TimmAllan Timm
13:07 27 Mar 22
Har fået en del behandlinger, og har kun rosende ord.Freja er altid frisk og smilende, går op i sit arbejde, og hun kan mange behandlingsmetoder.Stor anbefaling herfra.
Birgit hvidBirgit hvid
14:24 22 Mar 22
Freja er kompetent, nærværende, omsorgsfuld og dygtig til at gøre lige det jeg har brug for. Anbefaler varmt hendes kyndige hænder.
Anja JepsenAnja Jepsen
18:32 03 Mar 22
I freja’s hænder er du ikke bare i gode hænder, men i de bedste. Hun har en kæmpe passion for at hjælpe netop dig, i nuet! Hun har en faglig bred vifte af behandlings muligheder og hun ved lige præcis hvad hun skal bruge af “værktøjer” i hvilke situationer. Jeg er taknemmelig for at have fundet hende!
Peter HansenPeter Hansen
12:36 18 Feb 22
At modtage behandling hos Akumoxa er en oplevelse mentalt og fysisk, som jeg kun kan anbefale andre at prøve.Det sker i en meget afslappet atmosfære, som får en til at føle sig godt tilpas og tryg.Min første behandling var for en gammel skulderskade og efter blot en behandling var jeg frisk igen og har intet mærket til den siden.I de seks uger siden den første behandling har jeg modtaget yderligere to behandlinger og kan kun sige at jeg har det fantastisk bagefter.Der er et eller andet ved Frejas behandlinger som bare virker!
Kathe MortensenKathe Mortensen
11:58 18 Feb 22
At få behandling hos Freja ved Akumoxa er en sand fornøjelse.Jeg har fået akupunktur, kopping, og massage, alle mine behandlinger er udført top professionelt.Freja har en helt speciel evne til at føle, lige præcis hvor udfordringerne udspringer. hun er også god til at huske at give øvelser med hjem, så man selv kan afhjælpe en smule, hvis udfordringen opstår igen eller man føler det er på vej.Jeg kan kun anbefale hende på det varmeste.
Mie PetersenMie Petersen
11:58 18 Feb 22
Jeg fik Akumoxa anbefalet af en veninde, dette var det bedste der er sket for mig.Der blev lyttet til hvad man sagde og derefter blev planen lagt til behandlingen.Jeg vil til enhver tid anbefale Akumoxa
Mads AndersenMads Andersen
10:48 18 Feb 22
En skam man ikke kan give flere stjerner!Jeg kom til Freja med en hverdag der næsten ikke hang sammen mere PGA. Smerter, konstant indtag af Panodil for bare at lindre en smule af de voldsomme hovedpiner jeg havde hver dag.Efter en meget grundig og behagelig snak gik Freja eller igang med hele ryggen, nakken, arme alt fik en god tur! 2 - 3 behandlinger henne var jeg total smertefri og en meget glad Mand igen!Alle omkring mig siger jeg er blevet mig selv igen!KÆMPE KÆMPE ANBEFALING HER FRA!Ikke kun til Frejas behandling men også Freja som menneske!PS. jeg går hos Freja engang imellem stadigvæk, for at få løsnet lidt op! Hvilket er fantastisk!Akumoxa er vejen frem! ??????
Rumle RahbekRumle Rahbek
12:49 23 Jun 21
Jeg har kommet ved Akumoxa i et lille års tid og det bliver jeg ved med... Der er sådan en rar atmosfære, Freja er super kompetent og har et skarp øje for at sætte fingeren på det ømme punkt... 5 ud af 5 blå mærker herfra..?
js_loader

Dyb fagliggørelse kommer din krop og dit velvære til gode

RAB Læge Eksamineret Fysiurgisk Massør

RAB Uddannet Akupunktør

  Wellness Massage Certifikat - Nordlys

  Uddannet NADA Akupunktør

  Japansk Lifting Original - Kursus

  Akupressur Certifikat - Nordlys

  Priser på Japans Lifting

  Japansk  Lifting u/masker

  Japansk Cosmo Lifting  er en fantastisk ansigtsbehandling, der løfter, glatter og  afspænder ansigtet og dermed reducerer ansigtets ydre tegn på ældning, rynker, poser under øjnene m.m.
  Ikke alene løftes og forynges dit ansigt tydeligt, men hævelser og fine linjer reduceres, samtidig med at du får mere udstråling, farve og glød til ansigtet, da spændinger i muskler og væv frigives.
  Læs mere her.

  Der kan tilkøbes 1 maske for DDK 175. 

  DKK 700

  ca. 1 time

  Klippekort
  5 klip DDK 3000
  10 klip DDK 5900

  Japansk  Lifting m/masker

  Japansk Cosmo Lifting  er en fantastisk ansigtsbehandling, der løfter, glatter og  afspænder ansigtet og dermed reducerer ansigtets ydre tegn på ældning, rynker, poser under øjnene m.m.
  Ikke alene løftes og forynges dit ansigt tydeligt, men hævelser og fine linjer reduceres, samtidig med at du får mere udstråling, farve og glød til ansigtet, da spændinger i muskler og væv frigives.
  Læs mere her.

  Her får du udover massagen, 1 dybderensende og  1 opløftende maske.

  DKK 975

   ca. 1 time & 30 minutter

  Alle behandlingstiderne er inkl. samtale og omklædning, samt de lagner og håndklæder der skal bruges under behandlingen.

  Afbud skal ske senest inden kl. 15.00 dagen før den bookede behandling, på telefon 6082 3332 eller freja@akumoxa.dk

  Pris ved for sent afbud: 350,- kr. som bliver opkrævet via Mobilpay Invoice.
  Ved afbud under 3 timer før den bookede behandling eller ved udeblivelse uden afbud, betales der fuld pris af behandlingen, da tiden er sat af til dig.

  Send en besked

  15 + 9 =