Akupunktur Silkeborg

Book tid
Akupunktur Silkeborg

Hvad er akupunktur?

Vores akupukntur i Silkeborg er bundet til de gamle traditioner fra østen.

Akupunktur er en del af Traditionel Kinesisk Medicin også kaldt TCM.
TCM er en flere tusind år gammel lægevidenskab fra Østen med eget diagnose- og behandlingssystem, der på mange måder adskiller sig fra den vestlige måde at behandle på. I TCM kigger man på det hele menneske og ikke de enkelte symptomer.
Det handler om at skabe balance i kroppen og på den måde fjerne uønskede blokeringer, som kan skabe sygdom og smerte.

Akupunktur foregår ved, at der indføres tynde, sterile engangsnåle i udvalgte akupunkturpunkter på kroppen. Punkterne har via energibaner, også kaldt meridianer, forbindelse til hele kroppen og dens funktioner. Herved stimuleres kroppens egen evne til at genoprette balancen, og får kroppen til at fungere bedre.

Vores Akupunktur i Silkeborg kan hjælpe med at reducere enhver form for smerte – menstruationsrelateret smerte, migræne eller smerter på grund af dårligt blodomløb.

Akupunktur Klinik i Silkeborg

Akupunktur klinik 10 min fra Silkeborg centrum. Her er let tilkørselsforhold fra både Silkeborg, Skanderborg og Århus. 

Her hjælper jeg mine klienter med en lang række lidelser, hvor akupunktur er yderst virksom og kan hjælpe til en bedre hverdag.

Selvom du måske har smerter et specifikt sted i kroppen, arbejder jeg med din krop og dine ubalancer som helbred.

Vi starter med en snak, hvor jeg hører mere om dig og dine smerter, hvorefter jeg tilpasser min behandling med henblik på, at harmonisere og afbalancere din krop, psyke og organer, så du kan opnå en bedre hverdag.

Her finder du Akumoxa - Akupunktur i Silkeborg

Akumoxa - Akupunktur og Massage - Tusindfryd 228 - 8600 Silkeborg - tlf: 6082 3332 - mail: freja@akumoxa.dk

Akupunktur Silkeborg

Hvor lang tid går der før akupunktur virker?

Som nævnt bruges akupunktur ofte som en form for alternativ medicin til behandling af forskellige tilstande, såsom smerter, kvalme og træthed. Så hvor lang tid tager det for akupunktur for at hjælpe dig? Det er individuelt hvor hurtigt behandling virker. For nogle klienter tager det op til 8-10 behandlinger, og andre får en enkelt behandling hver 6. måned som er nok for dem. Vi arbejder individuelt så du får den rigtige behandling med vores akupunktur i Silkeborg.

Akupunktur er en sikker og effektiv måde at behandle smerter på uden bivirkninger af lægemidler. Den hjælper kroppens naturlige helingsproces, hvilket kan tage tid, men som resultat giver langvarig & effektiv smertelindring.

henny nielsenhenny nielsen
13:42 06 May 22
Mødte Freja som tog venligt imod i døren. En samtale afsøgte hvem jeg er og hvorfor jeg kom. Samtalen var grundig og viste en kompetent person.Massagen har været virkningsfuld. Spændinger i nakke og lænd løsnet.Under hele besøget var jeg tryg og følte mig i ‘gode hænder’Min varmeste anbefaling til Akumoxa
Lone BjerregaardLone Bjerregaard
10:02 06 May 22
Fantastisk behandling - jeg har altid følt mig i gode hænder ❤️
Line StorgaardLine Storgaard
07:42 04 May 22
Meget professionel og nærværende- Følte mig meget tryg og i kompetente hænder. Jeg kommer helt sikkert igen.
Maj ChristensenMaj Christensen
17:56 28 Mar 22
Kan kun give mine varmeste anbefalinger til Freja - hun skræddersyede en behandling pba. de forskellige teknikker og behandlingsformer, hun mestrer ud fra lige præcis dét, jeg havde brug for. Der var ekstra tid sat af både til at komme ind og ud af døren, hvilket gjorde det til en ovenud behagelig og rolig behandlingsoplevelse - præcis som en sådan skal være!
Allan TimmAllan Timm
13:07 27 Mar 22
Har fået en del behandlinger, og har kun rosende ord.Freja er altid frisk og smilende, går op i sit arbejde, og hun kan mange behandlingsmetoder.Stor anbefaling herfra.
Birgit hvidBirgit hvid
14:24 22 Mar 22
Freja er kompetent, nærværende, omsorgsfuld og dygtig til at gøre lige det jeg har brug for. Anbefaler varmt hendes kyndige hænder.
Anja JepsenAnja Jepsen
18:32 03 Mar 22
I freja’s hænder er du ikke bare i gode hænder, men i de bedste. Hun har en kæmpe passion for at hjælpe netop dig, i nuet! Hun har en faglig bred vifte af behandlings muligheder og hun ved lige præcis hvad hun skal bruge af “værktøjer” i hvilke situationer. Jeg er taknemmelig for at have fundet hende!
Peter HansenPeter Hansen
12:36 18 Feb 22
At modtage behandling hos Akumoxa er en oplevelse mentalt og fysisk, som jeg kun kan anbefale andre at prøve.Det sker i en meget afslappet atmosfære, som får en til at føle sig godt tilpas og tryg.Min første behandling var for en gammel skulderskade og efter blot en behandling var jeg frisk igen og har intet mærket til den siden.I de seks uger siden den første behandling har jeg modtaget yderligere to behandlinger og kan kun sige at jeg har det fantastisk bagefter.Der er et eller andet ved Frejas behandlinger som bare virker!
Kathe MortensenKathe Mortensen
11:58 18 Feb 22
At få behandling hos Freja ved Akumoxa er en sand fornøjelse.Jeg har fået akupunktur, kopping, og massage, alle mine behandlinger er udført top professionelt.Freja har en helt speciel evne til at føle, lige præcis hvor udfordringerne udspringer. hun er også god til at huske at give øvelser med hjem, så man selv kan afhjælpe en smule, hvis udfordringen opstår igen eller man føler det er på vej.Jeg kan kun anbefale hende på det varmeste.
Mie PetersenMie Petersen
11:58 18 Feb 22
Jeg fik Akumoxa anbefalet af en veninde, dette var det bedste der er sket for mig.Der blev lyttet til hvad man sagde og derefter blev planen lagt til behandlingen.Jeg vil til enhver tid anbefale Akumoxa
Mads AndersenMads Andersen
10:48 18 Feb 22
En skam man ikke kan give flere stjerner!Jeg kom til Freja med en hverdag der næsten ikke hang sammen mere PGA. Smerter, konstant indtag af Panodil for bare at lindre en smule af de voldsomme hovedpiner jeg havde hver dag.Efter en meget grundig og behagelig snak gik Freja eller igang med hele ryggen, nakken, arme alt fik en god tur! 2 - 3 behandlinger henne var jeg total smertefri og en meget glad Mand igen!Alle omkring mig siger jeg er blevet mig selv igen!KÆMPE KÆMPE ANBEFALING HER FRA!Ikke kun til Frejas behandling men også Freja som menneske!PS. jeg går hos Freja engang imellem stadigvæk, for at få løsnet lidt op! Hvilket er fantastisk!Akumoxa er vejen frem! ??????
Rumle RahbekRumle Rahbek
12:49 23 Jun 21
Jeg har kommet ved Akumoxa i et lille års tid og det bliver jeg ved med... Der er sådan en rar atmosfære, Freja er super kompetent og har et skarp øje for at sætte fingeren på det ømme punkt... 5 ud af 5 blå mærker herfra..?
js_loader

Dyb fagliggørelse kommer din krop og dit velvære til gode

RAB Læge Eksamineret Fysiurgisk Massør

RAB Uddannet Akupunktør

  Wellness Massage Certifikat - Nordlys

  Uddannet NADA Akupunktør

  Japansk Lifting Original - Kursus

  Akupressur Certifikat - Nordlys

  Uddrag fra WHO’s liste, hvor akupunktur er særlig effektiv

  Alle former for Smertebehandling, ex nakke- ryg- og iskassmerter

  Allergi

  Alle former for Smertebehandling, ex nakke- ryg- og iskassmerter

  Alle former for Smertebehandling, ex nakke- ryg- og iskassmerter

  Betændelse i bihuler og mellemøre

  Alle former for Smertebehandling, ex nakke- ryg- og iskassmerter

  Bivirkninger ved strålebehandling og/eller kemoterapi

  Immunsygdomme

  Eksamensangst

  Hudlidelser - fx eksem, psoriasis, helvedesild, uren hud

  Hovedpine/Migræne

  Hormonelle forstyrrelser

  Gigtsygdomme i led og muskler

  Menstruationssmerter og forstyrrelser incl. PMS

  Mave, tarmlidelser - fx tyktarmsbetændelse, mavesår, forstoppelse, diarré, oppustethed

  Kvalme og opkast - incl. graviditetskvalme

  Kredsløbsproblemer / for højt blodtryk

  Infertilitet

  Menopause/overgangsalder

  Musearm/ tennisalbue/ frossen skulder

  Urinvejsproblemer

  Stress, angst og depression

  Søvnløshed og søvnapnø

  Priser på Akupunktur Silkeborg

  Akupunktur i Silkeborg

  Der kan være mange grunde til at vælge at få akupunktur.
  Jeg har derfor valgt at udbyde to former for behandling, jeg anbefaler altid at vælge en time første gang du kommer. Nogle har mere på hjertet end andre, derfor sætter jeg altid god tid af til mine behandlinger, så jeg kan lave en grundig diagnose, og du kan føle dig tryg, inden vi går i gang med din behandling.

  Ved første behandling laver vi sammen en journal og finder ud af hvad du gerne vil have vi fokusere på. Derefter sætter jeg nålene og du får lov til at ligge og slappe af i ca. 15-20 min, du vælger helt selv, om du gerne vil have, jeg bliver i rummet sammen med dig.

  Sygeforsikring Danmark yder tilskud til akupunkturbehandling, hvis du er medlem af gruppe 1, 2 eller 5.

  Tilskuddet udgør:
  Første behandling 115 kr.
  Efterfølgende behandlinger 75 kr.
  I alt max. 715 kr årligt

  De fleste sundhedsforsikringer dækker helt eller delvis akupunkturbehandling, når den er udført af en RAB-registreret akupunktør. Ofte dækker de op til 12 behandlinger om året.
  Det kan derfor godt betale sig at forhøre sig hos sit forsikringsselskab, om det er muligt at få tilskud til et behandlings forløb, hos mig.

  DKK 700

  Ca. 60 min.

  Akupunktur i Silkeborg

  Der kan være mange grunde til at vælge at få akupunktur. 
  Jeg har derfor valgt at udbyde to former for behandling, jeg anbefaler altid at vælge en time første gang du kommer.
  Der vil altid blive skrevet journal også som opfølgning på sidste behandling.
  Derefter sætter jeg nålene og du får lov til at ligge og slappe af i ca. 15-20 min, du vælger helt selv, om du gerne vil have, jeg bliver i rummet sammen med dig.

  Sygeforsikring Danmark yder tilskud til akupunkturbehandling, hvis du er medlem af gruppe 1, 2 eller 5.

  Tilskuddet udgør:
  Første behandling 115 kr.
  Efterfølgende behandlinger 75 kr.
  I alt max. 715 kr årligt

  De fleste sundhedsforsikringer dækker helt eller delvis akupunkturbehandling, når den er udført af en RAB-registreret akupunktør. Ofte dækker de op til 12 behandlinger om året.
  Det kan derfor godt betale sig at forhøre sig hos sit forsikringsselskab, om det er muligt at få tilskud til et behandlings forløb, hos mig.

  DKK 500

  Ca. 40 min.

  Hjælp til Rygestop i Silkeborg

  Det er vigtigt at være motiveret, når du skal stoppe med at ryge.
  Jeg kan hjælpe dig af med abstinenserne, men vanen er en faktor, du ikke må glemme, her hjælper nålene ikke.

  Det er vigtigt for effekten af behandlingen, at du ikke har røget eller drukket kaffe i 6-8 timer før.
  Læs mere her

  Du skal regne med 1-3 behandlinger

  DKK 450

  ca. 30 min

  efterfølgende
  behandlinger
  DDK 375

  Hjælp til Vægttab i Silkeborg

  Det er vigtigt at være motiveret, når du gerne vil smide de ekstra kilo.

  Jeg sætter ca. 5 små nåle i hvert øre, der kan sidde i op til 10 dage, inden de falder ud af sig selv. Nålene kan hjælpe dig godt på vej, men de kan desværre ikke bestemme, hvad du vælger at komme i munden.
  Jeg kan blandt andet hjælpe dig med din sukkertrang, sultfølelse. Derudover vil jeg sætte nåle der påvirker mave/tarm systemet så følelsen af mæthed indtræffer hurtigere end normalt og din fordøjelse forbedres.

  Hvis du vælger at få hjælp til dit vægttab hos mig, vil vi første gang du kommer, tage en snak om hvordan du med små ændringer, 
  nemmere kan komme igennem dit vægttab.
  Derudover vil vi lave et vægtskema, vægt, body age, BMI, muskelmasse og fedtprocent så du kan følge med i hvad der sker.

  Det er meget individuelt, hvor mange behandlinger der skal til, alt efter hvor meget du ønsker at tabe dig.

  DKK 450

  ca. 30 min

  efterfølgende
  behandlinger
  DDK 375

  Myggestik behandling

  Ved at få sat to nåle nede ved anklerne i ca. 10 min. vil du opleve
  – Færre myggestik
  – Mindre kløe og irritation
  – Mindre hævelser og rødme

  Behandlingen holder ca. en måned, dog oplever flere længerevarende effekt.
  Hvis du oplever det ikke virker, med det samme efter behandlingen, får du en gratis genbehandling.

  Danmark giver IKKE tilskud til denne behandling.

  DKK 250

  ca. 15 min

  Alle behandlingstiderne er inkl. samtale og omklædning, samt de lagner og håndklæder der skal bruges under behandlingen.

  Afbud skal ske senest inden kl. 15.00 dagen før den bookede behandling, på telefon 6082 3332 eller freja@akumoxa.dk

  Pris ved for sent afbud: 350,- kr. som bliver opkrævet via Mobilpay Invoice.
  Ved afbud under 3 timer før den bookede behandling eller ved udeblivelse uden afbud, betales der fuld pris af behandlingen, da tiden er sat af til dig.

  Send en besked

  11 + 11 =