Cupping Silkeborg

Vacuumterapi
Book tid

Cupping Silkeborg

Cupping er en vacuumterapi, der har været brugt i flere tusinde år i TCM, men den findes i forskellige variationer i de fleste kulturer verden over. Kopperne kan være lavet af eksempelvis glas, plastik, bambus eller horn.

Cupping virker ved, at man laver et vacuum i huden, der skaber stor cirkulation af energi/Qi og blod i området og derved trækker mælkesyre og affaldsstoffer til sig. Ved hjælp af de blodkar, der ligger under huden, vil disse affaldsstoffer blive ført ud i blodbanen og udskilt fra kroppen gennem urinen. Det er derfor altid meget vigtigt at drikke godt med vand efter behandlingen.

Cupping går dybt i muskler og kroppen, og er særdeles effektiv. Du vil ofte opleve en afspænding med det samme. Det siges, at 15 minutters cupping svarer til ca. 1,5 – 2 timers massage med hænder.

Efter en behandling kan man opleve følgende reaktioner:
Sugemærker.
Afslappelse og/eller træthed.
Grumset urin.
Forøget energi og velvære.
Kløe hvor sugekopper har siddet.
Varme- eller kuldefornemmelser.

Sugemærkerne, som kan opstå under behandlingen, er ikke farlige, men viser, hvor der er blokeringer i kroppen eller tilhørende meridian, så energien ikke kan flyde frit.

Der findes flere former for cupping. 
Dry cupping – Cupperne sidder samme sted under behandlingen.
Moving Cupping massage – Cupperne bevæges frem og tilbage på din hud med olie.
Flow Cupping – Cuppen bliver skiftevis sat og løsnet, og sat på igen et nyt sted.
Flashcupping – Cuppen tages af og på, på samme sted.

Jeg justere vacuumet i kopperne, så de passer din krop, din smertegrænse og dit behov.

Cupping kan bruges til:

Smerter

Blodsygdomme som anæmi og hæmofili

Reumatiske sygdomme såsom gigt og fibromyalgi

Fertilitet og gynækologiske lidelser

Hudproblemer som eksem og acne

Højt blodtryk

Migræne

Angst og depression

Hudproblemer som eksem og acne

Appelsinhud

Hvorfor Cupping Silkeborg?

Du vil blive behandlet i min klinik hjemme ved mig i Silkeborg; du kan forvente en varm & venlig stemning, samt et rum, hvor du føler dig tryg og hvor fokus udelukkende er på det, der betyder mest: Dit helbred.

Min klinik tilbyder en række forskellige tjenester, fra cupping til akupunktur. Jeg er uddannet i mange forskellige teknikker, som til enhver tid kan tilpasses til dine behov!

Du kan booke direkte her på hjemmesiden eller kontakte mig via telefon eller email.

Her finder du Akumoxa - Cupping i Silkeborg

Akumoxa – Akupunktur og Massage – Tusindfryd 228 – 8600 Silkeborg – tlf: 6082 3332 – mail: freja@akumoxa.dk

Spørgsmål om cupping

Kan alle få cupping?

Ja, cupping er en behandling, som kan modtages af mennesker i alle aldre.

Er cupping sundt?

Ja, cupping er en sund måde at forbedre cirkulationen på og lindre smerter. I 2015 publiceret Journal of Traditional and Complementary Medicine en rapport som noterede at du kunne hjælpe med akne & smertelindring blandt andet.

Laver cupping mærker på min krop?

Ja, cupping efterlader mærker på kroppen. Disse mærker kaldes “cupping mærker” og er forårsaget af sugning af kopperne. Cupping mærker er ikke smertefulde og forsvinder normalt inden for et par dage.

Kan cupping være farligt?

Nej, cupping er slet ikke farligt. Det er en traditionel kinesisk terapi, der har været anvendt i århundreder til behandling af en række forskellige lidelser.

Hvordan hjæpler cupping?

Sådan virker det: Sugningen fra kopperne får din hud og dine muskler til at løsne op og slappe af. Det er også med til at øge blodgennemstrømningen til området. Undersøgelser har vist, at cupping kan være effektiv til behandling af smerter, især ryg- og nakkesmerter og muskelsmerter.

Hvad vores kunder mener om Akumoxa

henny nielsenhenny nielsen
13:42 06 May 22
Mødte Freja som tog venligt imod i døren. En samtale afsøgte hvem jeg er og hvorfor jeg kom. Samtalen var grundig og viste en kompetent person.Massagen har været virkningsfuld. Spændinger i nakke og lænd løsnet.Under hele besøget var jeg tryg og følte mig i ‘gode hænder’Min varmeste anbefaling til Akumoxa
Lone BjerregaardLone Bjerregaard
10:02 06 May 22
Fantastisk behandling - jeg har altid følt mig i gode hænder ❤️
Line StorgaardLine Storgaard
07:42 04 May 22
Meget professionel og nærværende- Følte mig meget tryg og i kompetente hænder. Jeg kommer helt sikkert igen.
Maj ChristensenMaj Christensen
17:56 28 Mar 22
Kan kun give mine varmeste anbefalinger til Freja - hun skræddersyede en behandling pba. de forskellige teknikker og behandlingsformer, hun mestrer ud fra lige præcis dét, jeg havde brug for. Der var ekstra tid sat af både til at komme ind og ud af døren, hvilket gjorde det til en ovenud behagelig og rolig behandlingsoplevelse - præcis som en sådan skal være!
Allan TimmAllan Timm
13:07 27 Mar 22
Har fået en del behandlinger, og har kun rosende ord.Freja er altid frisk og smilende, går op i sit arbejde, og hun kan mange behandlingsmetoder.Stor anbefaling herfra.
Birgit hvidBirgit hvid
14:24 22 Mar 22
Freja er kompetent, nærværende, omsorgsfuld og dygtig til at gøre lige det jeg har brug for. Anbefaler varmt hendes kyndige hænder.
Anja JepsenAnja Jepsen
18:32 03 Mar 22
I freja’s hænder er du ikke bare i gode hænder, men i de bedste. Hun har en kæmpe passion for at hjælpe netop dig, i nuet! Hun har en faglig bred vifte af behandlings muligheder og hun ved lige præcis hvad hun skal bruge af “værktøjer” i hvilke situationer. Jeg er taknemmelig for at have fundet hende!
Peter HansenPeter Hansen
12:36 18 Feb 22
At modtage behandling hos Akumoxa er en oplevelse mentalt og fysisk, som jeg kun kan anbefale andre at prøve.Det sker i en meget afslappet atmosfære, som får en til at føle sig godt tilpas og tryg.Min første behandling var for en gammel skulderskade og efter blot en behandling var jeg frisk igen og har intet mærket til den siden.I de seks uger siden den første behandling har jeg modtaget yderligere to behandlinger og kan kun sige at jeg har det fantastisk bagefter.Der er et eller andet ved Frejas behandlinger som bare virker!
Kathe MortensenKathe Mortensen
11:58 18 Feb 22
At få behandling hos Freja ved Akumoxa er en sand fornøjelse.Jeg har fået akupunktur, kopping, og massage, alle mine behandlinger er udført top professionelt.Freja har en helt speciel evne til at føle, lige præcis hvor udfordringerne udspringer. hun er også god til at huske at give øvelser med hjem, så man selv kan afhjælpe en smule, hvis udfordringen opstår igen eller man føler det er på vej.Jeg kan kun anbefale hende på det varmeste.
Mie PetersenMie Petersen
11:58 18 Feb 22
Jeg fik Akumoxa anbefalet af en veninde, dette var det bedste der er sket for mig.Der blev lyttet til hvad man sagde og derefter blev planen lagt til behandlingen.Jeg vil til enhver tid anbefale Akumoxa
Mads AndersenMads Andersen
10:48 18 Feb 22
En skam man ikke kan give flere stjerner!Jeg kom til Freja med en hverdag der næsten ikke hang sammen mere PGA. Smerter, konstant indtag af Panodil for bare at lindre en smule af de voldsomme hovedpiner jeg havde hver dag.Efter en meget grundig og behagelig snak gik Freja eller igang med hele ryggen, nakken, arme alt fik en god tur! 2 - 3 behandlinger henne var jeg total smertefri og en meget glad Mand igen!Alle omkring mig siger jeg er blevet mig selv igen!KÆMPE KÆMPE ANBEFALING HER FRA!Ikke kun til Frejas behandling men også Freja som menneske!PS. jeg går hos Freja engang imellem stadigvæk, for at få løsnet lidt op! Hvilket er fantastisk!Akumoxa er vejen frem! ??????
Rumle RahbekRumle Rahbek
12:49 23 Jun 21
Jeg har kommet ved Akumoxa i et lille års tid og det bliver jeg ved med... Der er sådan en rar atmosfære, Freja er super kompetent og har et skarp øje for at sætte fingeren på det ømme punkt... 5 ud af 5 blå mærker herfra..?
js_loader

Dyb fagliggørelse kommer din krop og dit velvære til gode

RAB Læge Eksamineret Fysiurgisk Massør

RAB Uddannet Akupunktør

  Wellness Massage Certifikat - Nordlys

  Uddannet NADA Akupunktør

  Japansk Lifting Original - Kursus

  Akupressur Certifikat - Nordlys

  Priser på Cupping

  40 min Cupping i Silkeborg

  Jeg starter behandlingen med at massere området med olie.
  Derefter går jeg i gang med selve cuppingen, alt efter hvilke udfordinger og ønsker du har, vil jeg bruge forskellige metoder, så som moving cupping, dry cupping, flash cupping eller flow cupping.
  Jeg tilpasser altid suget, i kopperne til din krops behov og vil løbende kommunikere med dig om hvordan det føles, så jeg ikke overskrider din smertegrænse. 

  Cupperne jeg bruger i min klink, er lavet af silikone og plast.

  DKK 500

  ca. 40 min

  60 min Cupping i Silkeborg

  Jeg starter behandlingen med at massere området med olie.
  Derefter går jeg i gang med selve cuppingen, alt efter hvilke udfordinger og ønsker du har, vil jeg bruge forskellige metoder, så som moving cupping, dry cupping, flash cupping eller flow cupping.
  Jeg tilpasser altid suget, i kopperne til din krops behov og vil løbende kommunikere med dig om hvordan det føles, så jeg ikke overskrider din smertegrænse. 

  Cupperne jeg bruger i min klink, er lavet af silikone og plast.

  DKK 700 

  ca. 60 min

  Cupping m/ bindevævs massage i Silkeborg

  Denne behandling er en blanding af massage og moving cupping.
  Jeg starter behandlingen med at massere området med olie.
  Derefter går jeg i gang med selve cuppingen, alt efter hvilke udfordinger og ønsker du har.

  Jeg tilpasser altid suget, i kopperne til din krop behov og vil løbende kommunikere med dig om hvordan det føles, så jeg ikke overskrider din smertegrænse.
  Behandlingen bliver der afsluttet med en blid massage af område.

  Cupperne jeg bruger i min klink, er lavet af silikone og plast.

  DKK 700

  ca. 60 min

  Alle behandlingstiderne er inkl. samtale og omklædning, samt de lagner og håndklæder der skal bruges under behandlingen.

  Afbud skal ske senest inden kl. 15.00 dagen før den bookede behandling, på telefon 6082 3332 eller freja@akumoxa.dk
  Ved behandlinger på 2,5 time skal der meldes afbud min 48 timer før behandlingens starttidspunkt.

  Pris ved for sent afbud: 50% af behandlingens samlede pris, som bliver opkrævet via Mobilpay.
  Ved afbud under 3 timer før den bookede behandling eller ved udeblivelse uden afbud, betales der fuld pris af behandlingen, da tiden er sat af til dig.

  Send en besked

  4 + 10 =