NADA Akupunktur Silkeborg

National Acupuncture Detoxification Association
Book tid

NADA Behandling Silkeborg

NADA (National Acupuncture Detoxification Association) er en enkel, nonverbal, behandling, der består af fem små nåle, der sættes i ørepunkterne Shen Men, sympatisk, nyre, lever og lunger, derud over sætter jeg ofte en i panden, det giver en rigtig god ro til kroppen. Nålene sidder i 45 min, mens du slapper af.

NADA er en balancerende behandling, der kan bruges til eksempelvis stress, eksamensangst, angst, rygeafvænning, depression og søvnløshed. 

Kommer man i et NADA forløb, skal man have to behandlinger om ugen i 6-8 uger.

Kontakt mig for at få et tilbud på et NADA forløb.

NADA hjælper på

Angst

Søvnløshed

Fysisk og psykisk uro

Anspændthed

Depressionslignende tilstande

Stress

Abstinenser

Nedtrapning i medicin

Rygestop

Tankemylder

Hvad er NADA akupunktur?

NADA (National Acupuncture Detoxification Association) er en enkel, nonverbal, behandling, der består af fem små nåle, der sættes i ørepunkterne Shen Men, Sympatikus, nyre, lever og lunge. Derudover sættes der ofte en i panden, det giver en rigtig god ro til kroppen. Nålene sidder i 45 min, mens du slapper af på briksen

 

NADA akupunktur er baseret på princippet om, at der er punkter på øret, som svarer til forskellige områder i kroppen, og at stimulering af disse punkter kan hjælpe med at bringe balance i kroppen. Du vil opleve, at vores NADA akupunktur Silkeborg er rettet mod dine behov. NADA er en balancerende behandling, der kan bruges ved eksempelvis stress, eksamensangst, angst, rygeafvænning, depression og søvnløshed.

Kommer man i et NADA forløb her i Silkeborg, skal man have to behandlinger om ugen i 6-8 uger.

Du kan læse mere om NADA  her 

Akumoxa - NADA Akupunktur i Silkeborg

Akumoxa – Akupunktur og Massage – Tusindfryd 228 – 8600 Silkeborg – tlf: 6082 3332 – mail: freja@akumoxa.dk

NADA Akupunktur Silkeborg

Hvorfor NADA Akupunktur Silkeborg?

Hvis du vælger et forløb med NADA ved mig, kan du være sikker på at få en behandling, som er skræddersyet til dine behov. Ved Akumoxa får du en stemning som er varm og venlig, hvor du har trygge rammer til at komme videre med det, som er vigtigt for dig at fokusere på. 

 Jeg har behandlet klienter for angst, stress, søvnløshed, abstinenser og meget mere med NADA akupunktur i Silkeborg, hvor min klinik er. Endelig tilbyder klinikken ydelser som akupunktur, massage og cupping, hvilket gør den til en one-stop-shop for alle dine behov. 

Jeg sørger for et holistisk forløb med fokus på at hjælpe dig til en bedre hverdag. Efter en session vil jeg anbefale nedenstående:

Drik rigeligt med væske, især vand, spis let, undgå alkohol, koffein og nikotin og fortsæt med dine normale aktiviteter

NADA-akupunktur er et godt valg, fordi den har få bivirkninger. Nogle vil opleve lettere kvalme eller lokal ømhed.

Kontakt mig for at få et tilbud på et NADA forløb.

Hvad vores kunder mener om Akumoxa

henny nielsenhenny nielsen
13:42 06 May 22
Mødte Freja som tog venligt imod i døren. En samtale afsøgte hvem jeg er og hvorfor jeg kom. Samtalen var grundig og viste en kompetent person.Massagen har været virkningsfuld. Spændinger i nakke og lænd løsnet.Under hele besøget var jeg tryg og følte mig i ‘gode hænder’Min varmeste anbefaling til Akumoxa
Lone BjerregaardLone Bjerregaard
10:02 06 May 22
Fantastisk behandling - jeg har altid følt mig i gode hænder ❤️
Line StorgaardLine Storgaard
07:42 04 May 22
Meget professionel og nærværende- Følte mig meget tryg og i kompetente hænder. Jeg kommer helt sikkert igen.
Maj ChristensenMaj Christensen
17:56 28 Mar 22
Kan kun give mine varmeste anbefalinger til Freja - hun skræddersyede en behandling pba. de forskellige teknikker og behandlingsformer, hun mestrer ud fra lige præcis dét, jeg havde brug for. Der var ekstra tid sat af både til at komme ind og ud af døren, hvilket gjorde det til en ovenud behagelig og rolig behandlingsoplevelse - præcis som en sådan skal være!
Allan TimmAllan Timm
13:07 27 Mar 22
Har fået en del behandlinger, og har kun rosende ord.Freja er altid frisk og smilende, går op i sit arbejde, og hun kan mange behandlingsmetoder.Stor anbefaling herfra.
Birgit hvidBirgit hvid
14:24 22 Mar 22
Freja er kompetent, nærværende, omsorgsfuld og dygtig til at gøre lige det jeg har brug for. Anbefaler varmt hendes kyndige hænder.
Anja JepsenAnja Jepsen
18:32 03 Mar 22
I freja’s hænder er du ikke bare i gode hænder, men i de bedste. Hun har en kæmpe passion for at hjælpe netop dig, i nuet! Hun har en faglig bred vifte af behandlings muligheder og hun ved lige præcis hvad hun skal bruge af “værktøjer” i hvilke situationer. Jeg er taknemmelig for at have fundet hende!
Peter HansenPeter Hansen
12:36 18 Feb 22
At modtage behandling hos Akumoxa er en oplevelse mentalt og fysisk, som jeg kun kan anbefale andre at prøve.Det sker i en meget afslappet atmosfære, som får en til at føle sig godt tilpas og tryg.Min første behandling var for en gammel skulderskade og efter blot en behandling var jeg frisk igen og har intet mærket til den siden.I de seks uger siden den første behandling har jeg modtaget yderligere to behandlinger og kan kun sige at jeg har det fantastisk bagefter.Der er et eller andet ved Frejas behandlinger som bare virker!
Kathe MortensenKathe Mortensen
11:58 18 Feb 22
At få behandling hos Freja ved Akumoxa er en sand fornøjelse.Jeg har fået akupunktur, kopping, og massage, alle mine behandlinger er udført top professionelt.Freja har en helt speciel evne til at føle, lige præcis hvor udfordringerne udspringer. hun er også god til at huske at give øvelser med hjem, så man selv kan afhjælpe en smule, hvis udfordringen opstår igen eller man føler det er på vej.Jeg kan kun anbefale hende på det varmeste.
Mie PetersenMie Petersen
11:58 18 Feb 22
Jeg fik Akumoxa anbefalet af en veninde, dette var det bedste der er sket for mig.Der blev lyttet til hvad man sagde og derefter blev planen lagt til behandlingen.Jeg vil til enhver tid anbefale Akumoxa
Mads AndersenMads Andersen
10:48 18 Feb 22
En skam man ikke kan give flere stjerner!Jeg kom til Freja med en hverdag der næsten ikke hang sammen mere PGA. Smerter, konstant indtag af Panodil for bare at lindre en smule af de voldsomme hovedpiner jeg havde hver dag.Efter en meget grundig og behagelig snak gik Freja eller igang med hele ryggen, nakken, arme alt fik en god tur! 2 - 3 behandlinger henne var jeg total smertefri og en meget glad Mand igen!Alle omkring mig siger jeg er blevet mig selv igen!KÆMPE KÆMPE ANBEFALING HER FRA!Ikke kun til Frejas behandling men også Freja som menneske!PS. jeg går hos Freja engang imellem stadigvæk, for at få løsnet lidt op! Hvilket er fantastisk!Akumoxa er vejen frem! ??????
Rumle RahbekRumle Rahbek
12:49 23 Jun 21
Jeg har kommet ved Akumoxa i et lille års tid og det bliver jeg ved med... Der er sådan en rar atmosfære, Freja er super kompetent og har et skarp øje for at sætte fingeren på det ømme punkt... 5 ud af 5 blå mærker herfra..?
js_loader

Dyb fagliggørelse kommer din krop og dit velvære til gode

RAB Læge Eksamineret Fysiurgisk Massør

RAB Uddannet Akupunktør

  Wellness Massage Certifikat - Nordlys

  Uddannet NADA Akupunktør

  Japansk Lifting Original - Kursus

  Akupressur Certifikat - Nordlys

  Priser på NADA

  Individuel NADA akupunktur Silkeborg

  En NADA behandling med lidt ekstra.
  Hvis du har lyst, sætter jeg gerne et par ekstra nåle, efter behov.
  Dette vil være et boost til behandlingen, men kan ikke stå i stedet for en akupunkturbehandling.

  Efter jeg har sat nålene, får du lov at ligge alene på briksen i ca. 45 min og slappe af.
  Du behøver ikke fortælle, hvorfor du gerne vil have NADA, det er helt op til dig om du gerne vil dele det med mig.

  DKK 250

  60 min

  Klippekort
  10 klip 2200 DDK

   

  NADA for grupper

  Jeg kommer gerne ud til jer, hvis i bor i Silkeborg og i kan samle minimum 5 personer. Prisen er pr. person. og eksklusiv kørsel udgift.
  Jeg sætter nålene i, og i får lov at sidde, eller ligge som i har det bedst med, i ca. 45 min hvorefter jeg tager nålene ud igen.

  Skriv eller ring gerne for at høre mere.

  DKK 95

  60 min

  Alle behandlingstiderne er inkl. samtale og omklædning, samt de lagner og håndklæder der skal bruges under behandlingen.

  Afbud skal ske senest inden kl. 15.00 dagen før den bookede behandling, på telefon 6082 3332 eller freja@akumoxa.dk

  Pris ved for sent afbud: 350,- kr. som bliver opkrævet via Mobilpay Invoice.
  Ved afbud under 3 timer før den bookede behandling eller ved udeblivelse uden afbud, betales der fuld pris af behandlingen, da tiden er sat af til dig.

  Send en besked

  9 + 9 =