Gavekort

Glæd en du holder af med et gavekort.

Giv den perfekte gave til en du holder af

Gavekort til behandling er perfekt til dem som fortjener lidt ekstra selvforkælelse eller som blot har behov for massage til den ømme krop.

Hos Akumoxa kan du købe gavekort til en specifik behandling eller på et bestemt beløb hvor gavekortet kan bruges frit blandt alle mine skønne behandlinger.

Du kan købe gavekortet ved at udfylde kontaktformularen her på siden eller sende en besked til mig på 60823332 eller freja@akumoxa.dk.


Betaling foregår via Mobilepay Invoice, eller som bankoverførsel.

Gavekort er en ideel gave til fødselsdage, jul, bryllupper, jubilæer eller som en lille overraskelse gave til nogen, du synes fortjener lidt ekstra forkælelse i en travl hverdag.

Husk at skrive hvem gavekortet er til hvad dato du skal give det, samt hvilken behandling, du ønsker der skal skrives på kortet.

Hvordan gavekortet fungere

Gavekortet kan bruges i op til 2 år efter udstedelsdatoen.
Gavekortet kan ikke indløses til kontanter og erstattes ikke ved tab.

Har du fået et gavekort til Akumoxa, skal du blot bruge det når du booker din tid eller medbringe det fysiske gavekort til behandlingen.

Hvis du har nogle spørgsmål er du er meget velkommen til at kontakte mig på freja@akumoxa.dk, på 60823332 du kan også bruge Messenger knappen her på siden.

Det er muligt at få et gavekort du selv kan printe eller du kan bestille et og hente det her i klinikken.

 

Bestil dit gavekort nu

 

5 + 1 =