Auriculo hos Akumoxa

Fransk øreakupunktur
Book tid

Auriculo

Auriculoterapi er en nyere form for øreakupunktur.
Den er udviklet i 1951 af den franske ingeniør, biolog og læge Dr. Paul Nogier. Det tog Dr. Paul Nogier ca. 15 år at kortlægge “barnet i øret”. Før det, benyttede kineserne ikke øreakupunkturen synderligt og brugte kun enkelte punkter. Det var først i 1975, da der blev sendt delegationer fra Kina til Frankrig, at kineserne i højere grad tog øreakupunkturen til sig. 

I 1996 blev Dr. Paul Nogier indstillet til en Nobel pris, på baggrund af sine forskningsresultater, men han døde desværre kort før prisen blev uddelt.

Auriculo er effektiv mod stort set alt, men bliver ofte brugt i forbindelse med smerter i muskler, knogler og led. Derudover er auriculo også effektiv til tobaksafvænning og vægttab, og er en hurtigvirkende behandlingsform.

Jeg bruger både almindelige akupunkturnåle og ASP-nåle (Auriculo Semi Permanent) som er nåle, der sidder i øret mellem 2-14 dage og falder ud af sig selv. Jeg benytter ofte auriculo i slutningen af en behandling for at forstærke og forlænge effekten af den forløbende behandling.

Priser på Auriculo

Auriculo Akupunktur

Ved første behandling laver vi en journal og finder ud af hvad du gerne vil have vi fokusere på under behandlingen. Derefter sætter jeg nålene i ørene og lidt supplerende nåle i kroppen derefter får du lov til at ligge og slappe af i ca. 20 min.

Sygeforsikring Danmark yder tilskud til akupunkturbehandling, hvis du er medlem af gruppe 1, 2 eller 5.

Tilskuddet udgør:
Første behandling 115 kr.
Efterfølgende behandlinger 75 kr.
I alt max. 715 kr årligt

De fleste sundhedsforsikringer dækker helt eller delvis akupunkturbehandling, når den er udført af en RAB-registreret akupunktør. Det kan derfor godt betale sig at forhøre sig hos sit forsikringsselskab.

DKK 450

1 time og 30 minutter.

Alle behandlingstiderne er inkl. af og på briksen, samt lagner og håndklæder der skal bruges under behandlingen.

Afbud skal ske senest inden kl. 17.00 dagen før den bookede behandling.
Pris ved for sent afbud: 250,- kr. som skal sendes på mobilpay til 120200.
Ved udeblivelse uden afbud betales der fuld pris, da tiden er sat af til dig.