Akupunktur hos Akumoxa

Book tid

Akupunktur

Akupunktur er en del af Traditionel Kinesisk Medicin også kaldt TCM.
TCM er en flere tusind år gammel lægevidenskab fra Østen med eget diagnose- og behandlingssystem, der på mange måder adskiller sig fra den vestlige måde at behandle på. I TCM kigger man på det hele menneske og ikke de enkelte symptomer.
Det handler om at skabe balance i kroppen og på den måde fjerne uønskede blokeringer, som kan skabe sygdom og smerte.

Akupunktur foregår ved, at der indføres tynde, sterile engangsnåle i udvalgte akupunkturpunkter på kroppen. Punkterne har via energibaner, også kaldt meridianer, forbindelse til hele kroppen og dens funktioner. Herved stimuleres kroppens egen evne til at genoprette balancen, og får kroppen til at fungere bedre.

Akupunktur kan hjælpe med at reducere enhver form for smerte – menstruationsrelateret smerte, migræne eller smerter på grund af dårligt blodomløb.

Uddrag fra WHO’s liste, hvor akupunktur er særlig effektiv

Alle former for Smertebehandling, ex nakke- ryg- og iskassmerter

Allergi

Betændelse i bihuler og mellemøre

Bivirkninger ved strålebehandling og/eller kemoterapi

Eksamensangst

Gigtsygdomme i led og muskler

Hormonelle forstyrrelser

Hovedpine/Migræne

Hudlidelser - fx eksem, psoriasis, helvedesild, uren hud

Immunsygdomme

Infertilitet

Kredsløbsproblemer / for højt blodtryk

Kvalme og opkast - incl. graviditetskvalme

Mave, tarmlidelser - fx tyktarmsbetændelse, mavesår, forstoppelse, diarré, oppustethed

Menstruationssmerter og forstyrrelser incl. PMS

Menopause/overgangsalder

Musearm/ tennisalbue/ frossen skulder

Urinvejsproblemer

Stress, angst og depression

Søvnløshed og søvnapnø

Hvad vores kunder mener om Akumoxa

henny nielsenhenny nielsen
13:42 06 May 22
Mødte Freja som tog venligt imod i døren. En samtale afsøgte hvem jeg er og hvorfor jeg kom. Samtalen var grundig og viste en kompetent person.Massagen har været virkningsfuld. Spændinger i nakke og lænd løsnet.Under hele besøget var jeg tryg og følte mig i ‘gode hænder’Min varmeste anbefaling til Akumoxa
Lone BjerregaardLone Bjerregaard
10:02 06 May 22
Fantastisk behandling - jeg har altid følt mig i gode hænder ❤️
Line StorgaardLine Storgaard
07:42 04 May 22
Meget professionel og nærværende- Følte mig meget tryg og i kompetente hænder. Jeg kommer helt sikkert igen.
Maj ChristensenMaj Christensen
17:56 28 Mar 22
Kan kun give mine varmeste anbefalinger til Freja - hun skræddersyede en behandling pba. de forskellige teknikker og behandlingsformer, hun mestrer ud fra lige præcis dét, jeg havde brug for. Der var ekstra tid sat af både til at komme ind og ud af døren, hvilket gjorde det til en ovenud behagelig og rolig behandlingsoplevelse - præcis som en sådan skal være!
Allan TimmAllan Timm
13:07 27 Mar 22
Har fået en del behandlinger, og har kun rosende ord.Freja er altid frisk og smilende, går op i sit arbejde, og hun kan mange behandlingsmetoder.Stor anbefaling herfra.
Birgit hvidBirgit hvid
14:24 22 Mar 22
Freja er kompetent, nærværende, omsorgsfuld og dygtig til at gøre lige det jeg har brug for. Anbefaler varmt hendes kyndige hænder.
Anja JepsenAnja Jepsen
18:32 03 Mar 22
I freja’s hænder er du ikke bare i gode hænder, men i de bedste. Hun har en kæmpe passion for at hjælpe netop dig, i nuet! Hun har en faglig bred vifte af behandlings muligheder og hun ved lige præcis hvad hun skal bruge af “værktøjer” i hvilke situationer. Jeg er taknemmelig for at have fundet hende!
Peter HansenPeter Hansen
12:36 18 Feb 22
At modtage behandling hos Akumoxa er en oplevelse mentalt og fysisk, som jeg kun kan anbefale andre at prøve.Det sker i en meget afslappet atmosfære, som får en til at føle sig godt tilpas og tryg.Min første behandling var for en gammel skulderskade og efter blot en behandling var jeg frisk igen og har intet mærket til den siden.I de seks uger siden den første behandling har jeg modtaget yderligere to behandlinger og kan kun sige at jeg har det fantastisk bagefter.Der er et eller andet ved Frejas behandlinger som bare virker!
Kathe MortensenKathe Mortensen
11:58 18 Feb 22
At få behandling hos Freja ved Akumoxa er en sand fornøjelse.Jeg har fået akupunktur, kopping, og massage, alle mine behandlinger er udført top professionelt.Freja har en helt speciel evne til at føle, lige præcis hvor udfordringerne udspringer. hun er også god til at huske at give øvelser med hjem, så man selv kan afhjælpe en smule, hvis udfordringen opstår igen eller man føler det er på vej.Jeg kan kun anbefale hende på det varmeste.
Mie PetersenMie Petersen
11:58 18 Feb 22
Jeg fik Akumoxa anbefalet af en veninde, dette var det bedste der er sket for mig.Der blev lyttet til hvad man sagde og derefter blev planen lagt til behandlingen.Jeg vil til enhver tid anbefale Akumoxa
Mads AndersenMads Andersen
10:48 18 Feb 22
En skam man ikke kan give flere stjerner!Jeg kom til Freja med en hverdag der næsten ikke hang sammen mere PGA. Smerter, konstant indtag af Panodil for bare at lindre en smule af de voldsomme hovedpiner jeg havde hver dag.Efter en meget grundig og behagelig snak gik Freja eller igang med hele ryggen, nakken, arme alt fik en god tur! 2 - 3 behandlinger henne var jeg total smertefri og en meget glad Mand igen!Alle omkring mig siger jeg er blevet mig selv igen!KÆMPE KÆMPE ANBEFALING HER FRA!Ikke kun til Frejas behandling men også Freja som menneske!PS. jeg går hos Freja engang imellem stadigvæk, for at få løsnet lidt op! Hvilket er fantastisk!Akumoxa er vejen frem! 💪💪💪💪💪💪
Rumle RahbekRumle Rahbek
12:49 23 Jun 21
Jeg har kommet ved Akumoxa i et lille års tid og det bliver jeg ved med... Der er sådan en rar atmosfære, Freja er super kompetent og har et skarp øje for at sætte fingeren på det ømme punkt... 5 ud af 5 blå mærker herfra..😁
js_loader

Dyb fagliggørelse kommer din krop og dit velvære til gode

Læge Eksamineret Fysiurgisk Massør

RAB Uddannet Akupunktør

  Wellness Massage Certifikat - Nordlys

  Uddannet NADA Akupunktør

  Japansk Lifting Original - Kursus

  Akupressur Certifikat - Nordlys

  Priser på Akupunktur

  Akupunktur

  Ved første behandling laver vi en journal og finder ud af hvad du gerne vil have vi fokusere på under behandlingen. Derefter sætter jeg nålene og du får lov til at ligge og slappe af i ca 20 min.

  Sygeforsikring Danmark yder tilskud til akupunkturbehandling, hvis du er medlem af gruppe 1, 2 eller 5.

  Tilskuddet udgør:
  Første behandling 115 kr.
  Efterfølgende behandlinger 75 kr.
  I alt max. 715 kr årligt

  De fleste sundhedsforsikringer dækker helt eller delvis akupunkturbehandling, når den er udført af en RAB-registreret akupunktør. Det kan derfor godt betale sig at forhøre sig hos sit forsikringsselskab.

  DKK 500

  Første behandling vare
  1 time og 30 minutter.

  Opfølgende behandlinger vare 1 time.

  Hjælp til Rygestop

  Det er vigtigt at være motiveret, når du skal stoppe med at ryge. Jeg kan hjælpe dig af med abstinenserne, men vanen er en faktor, du ikke må glemme, her hjælper nålene ikke.

  Det er vigtigt for effekten af behandlingen, at du ikke har røget eller drukket kaffe i 6-8 timer før.

  Du skal regne med 1-3 behandlinger

  DKK 350

  30 min

  Hjælp til Vægttab

  Dette er et 8 ugers forløb med øreakupunktur, vægttagning og samtale hver uge. Vi vil sammen kigge på hvad du spiser og se hvad du nemt kan gøre for at komme af med de ekstra kilo.

  DKK 1.750

  1 time

  Myggestik behandling

  Ved at få sat to nåle nede ved anklerne i ca. 15 min. vil det hjælpe på kløe fra myggestik samt gøre du undgår flere stik.

  Behandlingen holder i op til 4 uger.
  Hvis det ikke virker, får du en gratis behandling mere.

  DKK 175

  30 min

  Alle behandlingstiderne er inkl. af og på briksen, samt lagner og håndklæder der skal bruges under behandlingen.

  Afbud skal ske senest inden kl. 15.00 dagen før den bookede behandling, på telefon 6082 3332 eller freja@akumoxa.dk

  Pris ved for sent afbud: 250,- kr. som skal sendes på mobilpay til 120200.
  Ved afbud under 2 timer før den bookede behandling eller ved udeblivelse uden afbud, betales der fuld pris af behandlingen, da tiden er sat af til dig.

  Send en besked

  1 + 13 =